Over ons

Welkom bij Orange Elephants, voortgekomen uit de gewaardeerde VSP Group. Met trots dragen we de erfenis van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vezelverwerking met ons mee. Als vooraanstaand vezelverwerkingsbedrijf in Europa heeft de VSP Group haar stempel gedrukt op de industrie, dankzij haar ongeëvenaarde kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, en integriteit.

Onze Geschiedenis

Orange Elephants vindt zijn oorsprong in de solide basis van de VSP Group, die gedurende de afgelopen drie decennia een belangrijke rol heeft gespeeld in de vezelverwerkingssector. Door deze rijke geschiedenis hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende vezelverwerkende bedrijven van Europa. Met Miscanthus, of olifantengras, staan we vooraan bij de innovatie in de vezelverwerkingsindustrie.

Onze Missie

Bij Orange Elephants zetten we het erfgoed van de VSP Group voort met een nieuwe focus op miscanthus. We streven ernaar om dezelfde kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, en integriteit te bieden die onze moedermaatschappij kenmerken. Onze missie is duidelijk: Orange Elephants wil een marktleider zijn op het gebied van miscanthus, waarbij we duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel houden.

Centrale Ligging

Met onze vestiging centraal gelegen ten opzichte van Nederland, België en Duitsland, zijn we strategisch gepositioneerd om onze vezelproducten efficiënt en tijdig te leveren aan ons uitgebreide afzetgebied. Onze volledig geautomatiseerde productie-installatie verwerkt jaarlijks zo’n 40.000 ton vezelproducten, wat getuigt van onze capaciteit en toewijding aan continuïteit in leveringen.

Kernwaarden

Orange Elephants staat voor continuïteit, kwaliteit en eerlijke prijzen. We begrijpen dat betrouwbaarheid en transparantie de pijlers zijn waarop sterke zakelijke relaties worden gebouwd. Daarom verbinden we ons ertoe deze kernwaarden hoog in het vaandel te houden in alles wat we doen.

Dankzij onze erfgoed en toewijding blijft Orange Elephants een betrouwbare partner voor al uw miscanthus-behoeften. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en een duurzame toekomst te creëren, waarin Orange Elephants een centrale rol speelt in de wereld van vezelverwerking.