Sectoren

Olifantengras is de duurzame oplossing voor uw industrie

Olifantengras van Orange Elephants beantwoord de milieuvraagstukken van uw industrie. Voor diverse sectoren hebben we duurzame oplossingen beschikbaar. Voor zowel de landbouw, tuinders, landscaping industrie en ook voor telers van olifantengras heeft Orange Elephants de expertise om samen naar een duurzame toekomst te werken. Neem contact met ons op en ontdek hoe olifantengras ook voor uw industrie toegepast kan worden.

Verwerking

Voor de verwerkingsindustrie biedt miscanthus vele mogelijkheden. Het is een veelzijdige en duurzame bron dat toegepast kan worden in een breed scala aan verwerkingen.

Meer info

Bouw

Miscanthus speelt een cruciale rol in duurzame bouwpraktijken. Bouwbedrijven worden steeds meer geconfronteerd met de vraag om de materialen en werkwijze te verduurzamen.

Meer info

Tuinders

Voor tuinders biedt Miscanthus, ook bekend als Olifantengras, duurzame oplossingen die de sector transformeren naar milieubewuste en rendabele praktijken.

Meer info

Landscaping

Voor landscaping is olifantengras het duurzamere alternatief voor hout en is het de perfecte natuurlijke bodembedekker tegen onkruid en verbetert het ook de bodemkwaliteit.

Meer info